Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
De Middend 86 in Bovenkarspel 1611 KT

De Middend 86

1611 KT Bovenkarspel
Vraagprijs € 298.000,- k.k. Huurprijs € 1.695,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Unieke kans voor een aantrekkelijke winkel in het Streekhof!

In winkelcentrum het Streekhof, mogen wij u aanbieden, deze aantrekkelijke winkelruimte van ca. 105 m2. Het pand heeft een frontbreedte van maar liefst 8.50 meter en heeft daarmee een prachtige frontbreedte met veel aantrekkingskracht.

Indeling:
De winkelruimte is over de volle breedte van het pand open en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 105 m² In units vanaf 105 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Unieke kans voor een aantrekkelijke winkel in het Streekhof!

In winkelcentrum het Streekhof, mogen wij u aanbieden, deze aantrekkelijke winkelruimte van ca. 105 m2. Het pand heeft een frontbreedte van maar liefst 8.50 meter en heeft daarmee een prachtige frontbreedte met veel aantrekkingskracht.

Indeling:
De winkelruimte is over de volle breedte van het pand open en heeft daarmee een enorme aantrekkingskracht van het winkelende publiek om het pand binnen te lopen (na sluitingstijd uiteraard goed af te sluiten middels 2 rolluiken). Momenteel is het pand opgesplitst in een voorstuk en achterstuk. Thans is de voorzijde in gebruik als winkelruimte en de achterijde als magazijn. in het magazijn een eenvoudige pantry met toiletruimte. Voor de bevoorrading is er nog een achterdeur aanwezig. Maar op eenvoudige wijze is de niet dragende scheidingswand (gipsplaten) te verwijderen waardoor er bijna 1 groot winkeloppervlakte ontstaat van maar liefst 105 m2. In het winkelgedeelte is een systeemplafond aangebracht met verlichtingsarmaturen. Het warmtegordijn zorgt voor een prima warme regulering in het pand. Daar komt bij dat het overdekte gedeelte van het winkelcentrum eveneens wordt verward, dus geen koude trek door het winkelcentrum.

Parkeren - bereikbaarheid:
Rondom winkelcentrum Streekhof zijn diverse grote parkeerplaatsen aanwezig waar gratis geparkeerd kan worden. Op loopafstand treft u tevens het NS station Bovenkarspel - Grootebroek.

Winkelcentrum Streekhof:
Winkelcentrum Streekhof is gevestigd in het hart van de gemeente Stede Broec. Het winkelcentrum opende de deuren in 1986 en was direct een groot succes. Winkelcentrum Streekhof vervult een belangrijke regiofunctie voor Stede Broec en wijde omgeving. U kunt er overdekt winkelen en vindt er een grote diversiteit aan speciaalzaken onder een dak. Inmiddels zijn er ca 60 winkels gevestigd die elkaar versterken in de aantrekking van consumenten.

Bijdrage winkeliersvereniging: € 400,- ex btw per kwartaal.
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 298.000,- kosten koper Huurprijs € 1.695,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1986 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 105 m² Verkoopoppervlakte 105 m² Frontbreedte 850 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 105 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1 Bijdrage wink. vereniging Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
105 m²
In units vanaf
105 m²
Verkoop vloeroppervlakte
105 m²
Frontbreedte
850 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar De Middend 86, 1611 KT Bovenkarspel

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.