Mijn favorieten

Verkoopadviesgesprek

Of je nu je woning of bedrijfspand wilt verkopen; je hebt belang bij een vlot verloop van de verkoopprocedure, een goed resultaat, deskundige adviezen en optimale service. Omdat dit voor de meeste mensen geen dagelijkse routine is en wij exact weten wat er bij een verkoop komt kijken, kan CMK Makelaars je hiermee op deskundige wijze begeleiden.

Gratis verkoopadviesgesprek:
Om de vraagprijs en verwachte opbrengst van het te verkopen object vast te stellen en onze werkwijze aan je toe te lichten komen onze makelaars graag bij je langs voor een verkoopadviesgesprek.
 
CMK Makelaars biedt je onder andere:
 
Representatief verkoopmateriaal
We zetten het pand volledig in de spotlights. Zodat het optimaal wordt gevonden op Funda en overige websites. Dit doen we onder andere met een professionele fotoreportage, plattegronden en walkthrough video.
 
Presentatie in onze vitrines
De woning zal gepresenteerd worden in de vitrine van ons kantoor in Enkhuizen aan het Venedie 7.
 
Internetpresentatie
De woning krijgt een uitgebreide internetpresentatie op Funda en diverse andere, goed bezochte sites, waaronder Jaap.nl.
 
Service en begeleiding
Service en begeleiding staan bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen voorafgaand en na afloop van een bezichtiging wordt je op de hoogte gesteld van de stand van zaken, ook tussentijds is er regelmatig overleg tussen verkoper en makelaar.

Een enthousiast en deskundig team
Onze makelaars staan 6 dagen per week (ook op zaterdag!) voor je en belangstellenden van het te verkopen object klaar.

Heb je nog vragen over de verkoop van jouw pand of wil je een afspraak met één van onze makelaars maken?
Bel ons op 0228-350850 of e-mail: enkhuizen@cmkmakelaars.nl