Mijn favorieten

Waarde indicatie

Of u nu uw woning of bedrijfspand wilt verkopen; u heeft belang bij een vlot verloop van de verkoopprocedure, een goed resultaat, deskundige adviezen en optimale service. Omdat dit voor de meeste mensen geen dagelijkse routine is en wij exact weten wat er bij een verkoop komt kijken, kan CMK Makelaars u hiermee op deskundige wijze begeleiden.

Gratis waarde-indicatie:
Om de vraagprijs en verwachte opbrengst van het te verkopen object vast te stellen en onze werkwijze aan u toe te lichten komen onze makelaars graag bij u langs voor een waarde-indicatie.

 
CMK Makelaars biedt u onder andere:
 
Representatief verkoopmateriaal
Een professionele fotograaf maakt een prachtige fotoreportage van uw pand, welke wij gebruiken op internet, de vitrines en in de verkoopbrochures. Indien u uw pand extra attentiewaarde wilt geven op internet kunt u ook kiezen voor een 360º foto tour door uw woning. Indien er plattegronden aanwezig zijn van uw woning zullen daar overzichtelijke plattegronden van gemaakt worden. Voor belangstellenden hebben wij representatieve verkoopbrochures van de woning tot onze beschikking.
 
Presentatie in onze vitrines
De woning zal gepresenteerd worden in de vitrine van ons kantoor in Enkhuizen aan het Venedie 7. Tevens hebben wij bij Winkelcentrum Het Streekhof in Bovenkarspel aan de Middend 96 een grote vitrine. Beiden zijn gelegen op uitstekende zichtlocaties!
 
Internetpresentatie
De woning krijgt een uitgebreide internetpresentatie op Funda en diverse andere, goed bezochte sites, waaronder Jaap.nl.
 
Opvallende advertenties
Geregeld plaatsen wij opvallende advertenties in diverse dag-, week- en maandbladen zoals onder andere:
Huis-aan-huis kranten De Middenstander, De Zondagskrant en De Drom

Service en begeleiding
Service en begeleiding staan bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen voorafgaand en na afloop van een bezichtiging wordt u op de hoogte gesteld van de stand van zaken, ook tussentijds is er regelmatig overleg tussen verkoper en makelaar.

Een enthousiast en deskundig team
Onze makelaars staan 6 dagen per week (ook op zaterdag!) voor u en belangstellenden van het te verkopen object klaar.

Heeft u nog vragen over de verkoop van uw pand of wilt u een afspraak met één van onze makelaars maken?
Bel ons op 0228-350850 of e-mail: enkhuizen@cmkmakelaars.nl