Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Regio Noord-Holland

Regio Noord-Holland

Huurprijs € 2.950,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Op de beste horecalocatie van Enkhuizen en omstreken, mogen wij te huur aanbieden deze prachtige TURN-KEY horecakans!

LIGGING:
In het centrum van Enkhuizen aan de "Buitenhaven" / passantenhaven, in het kern horecagebied, tussen het NS station en Drommedaris, staat dit aantrekkelijke horecapand te huur.

Enkhuizen is een stad in de regio West-Friesland, in de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 300 m²
Lees meer

Omschrijving

Op de beste horecalocatie van Enkhuizen en omstreken, mogen wij te huur aanbieden deze prachtige TURN-KEY horecakans!

LIGGING:
In het centrum van Enkhuizen aan de "Buitenhaven" / passantenhaven, in het kern horecagebied, tussen het NS station en Drommedaris, staat dit aantrekkelijke horecapand te huur.

Enkhuizen is een stad in de regio West-Friesland, in de provincie Noord-Holland. De gemeente ligt aan zowel het Markermeer als aan het IJsselmeer. In de gemeente wonen ca. 20.000 mensen. De ligging in het kern horecagebied in combinatie met een strategische ligging ten opzichte van alle toeristische trekpleisters en het directe zicht op de haven, maken dit een perfecte locatie!

De stad Enkhuizen trekt jaarlijks vele tienduizenden bezoekers, onder meer vanwege de uitgebreide en goed bewaarde historische binnenstad, de aanwezigheid van diverse bekende trekpleisters zoals de jachthavens, het Sprookjeswonderland en het Zuiderzeemuseum. Daarnaast huisvest de stad enkele internationaal vermaarde zaadbedrijven, tuinbouw en een cluster van kunststofindustrie. Met name in de afgelopen jaren heeft de stad zich met de aanleg van de nieuwe N307 ontwikkelt tot een sterke regiostad met een rijk bedrijfsleven.

INDELING:
Via het prachtige ca. 50 m² grote zonnige terras met ca. 40 zitplaatsen, toegang tot de entreehal met tochtportaal en direct toegang tot het restaurant gedeelte met eveneens ca. 40 zitplaatsen. Links achter de sanitaire voorzieningen (dames en heren toiletten) met voorportaal. Rechtsachter in het restaurant de barfunctie met doorgang naar complete keuken (met toegang tot kelder), spoelkeuken, koelcel, berging en achter entree.

TERRAS:
Het terras is gelegen aan de voorkant, op het zuidwesten met fantastisch zicht over de haven. Het terras biedt plaats aan ca. 40 zitplaatsen. De precariorechten voor het terras bedragen ca. € 2.820,- per jaar. Het totale terras is gelegen op het zonnige zuiden waardoor het van voorjaar tot najaar goed te gebruiken is en daarmee kan bijdragen tot enorme omzetkansen.

CAPACITEIT:
Binnen ca. 40 zitplaatsen
Buiten ca. 40 zitplaatsen
BVO totaal ca. 125 m²

BEREIKBAARHEID:
In de directe omgeving is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Tevens gelegen op loopafstand van het NS station Enkhuizen. Daarnaast kan je boot voor de deur worden aangemeerd. Ook de boot Enkhuizen - Stavoren meert aan met zicht op de Havenweg 5!

GESCHIEDENIS:
Als sinds jaar en dag is op deze locatie een horecabedrijf gevestigd. Met het bombardement in maart 1945 op de scheepswerf aan de Paktuinen, is het café-bedrijf op deze locatie onherstelbaar beschadigd. Daarom is in 1947 het pand in zijn huidige vorm gebouwd en vanaf dat moment is hier wederom een horecabedrijf gevestigd. Met andere woorden: een rijke horeca geschiedenis die jij kunt voortzetten en uitbreiden.

BIJZONDERHEDEN:
- top locatie!
- gelegen in horeca concentratie gebied
- geen brouwerijverplichtingen
- vetvangput aanwezig
- TURN-KEY!

De genoemde huurprijs is exclusief de bovenwoning. 
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.950,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1947 Oppervlakte en inhoud Perceeloppervlakte 174 m² Indeling Soort Object Horeca Soort Horeca bistro, petit-restaurant Totale oppervlakte 300 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Noord-Holland
Horeca concentratiegebied
Ja
Welstandsklasse
A1
Sector
restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant
Terras
Ja
Horecaruimte
125 m²
Huidige aantal zitplaatsen
80

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring