Mijn favorieten

Verhuur/Huur

CMK Makelaars houdt zich actief bezig met de verhuur van zowel woningen als bedrijfsobjecten. Wij beschikken over een uitgebreid zoekbestand en vormen vaak het eerste aanspreekpunt voor mensen die op zoek zijn naar een huurobject in de regio. Wenst u begeleiding omtrent de verhuur van u woning of bedrijfsobject dan kunnen wij u hierin op deskundige wijze begeleiden.


HUURVOORWAARDEN WONEN


Bent u op zoek naar een tijdelijke huurwoning? Dan kan CMK Makelaars u hierbij eventueel van dienst zijn.....

CMK Makelaars biedt geregeld woningen te huur aan voor een tijdelijke verhuurperiode. De gemiddelde prijs van onze huurwoningen ligt tussen de ca. € 650,- en € 1.000,- per maand, exclusief vaste lasten (o.a. gemeentelijke belastingen, gas, water en elektra).

Voor inschrijving in ons huurbestand maken wij eerst een afspraak met u op ons kantoor voor een huurintake. Wij brengen eenmalig € 50,- in rekening aan administratie-/inschrijfkosten. Nadat wij bovenstaand bedrag, een ingevuld inschrijfformulier, een ingevulde werkgeversverklaring* of een kopie van uw salarisstrook* en een kopie van uw legitimatiebewijs hebben ontvangen komt u in aanmerking voor bezichtiging en huur van onze huurwoningen. Bij het ingaan van een huurovereenkomst wordt een waarborgsom verlangd, deze dient na ondertekening van de huurovereenkomst binnen 1 week, doch uiterlijk voor ingang van het huurcontract op rekening van de verhuurder te zijn bijgeschreven. De waarborgsom bedraagt 3 maanden huur en wordt na de huurperiode, wanneer u aan al uw verplichtingen heeft voldaan, teruggestort.

Om voor een huurwoning in aanmerking te komen dient u een vastdienstverband te hebben en dient uw maandelijkse bruto salaris minimaal 3x de huurprijs te bedragen. Dus wanneer een huurprijs € 700,= bedraagt dient u een vast bruto inkomen van minimaal € 2.100,= per maand te hebben.

Heeft u vragen?
U kunt ons bereiken op tel.nr 0228-350850.


* Voor zelfstandigen de jaarcijfers over de afgelopen 3 jaar, een winstprognose voor het komende jaar en een inschrijfnummer van de Kamer van Koophandel.